Wij zetten ons in voor het algemeen belang

Contact

Lijst Babijn
Bakkersstraat 59
4501 RB Oostburg
Tel. : 0117 452945
E-mail : info@lijstbabijn.nl

  Interact Network 2022

Persbericht Partij voor Zeeland. (21-02-2011).

PERSBERICHT van de PARTIJ VOOR ZEELAND

Een stem op de PvZ is ook een stem voor de Eerste Kamer

Een stem op de Partij voor Zeeland bij de verkiezingen van Provinciale Staten op 2 maart a.s. is tevens een stem voor de vertegenwoordiging van de PvZ in de Eerste Kamer. De Partij voor Zeeland is namelijk aangesloten bij de landelijke "koepel" OSF,

Onafhankelijke Senaats Fractie. Momenteel heeft de OSF 1 zetel in de senaat, t.w. Hendrik ten Hoeve. Onze belangen zijn daar in goede en vertrouwde handen. De (hopelijk) nieuwe fractie van de PvZ in Provinciale Staten kiest in mei haar eigen (OSF)kandidaat voor de Eerste Kamer. Een Zeeuwse kandidaat, voorgedragen door de Partij voor Zeeland: François Babijn uit Oostburg, raadslid en burgercommissielid economie en mobiliteit in de Staten. Hij staat op de PS-kieslijst op de vierde plaats.François Babijn is een actieve politicus die gaandeweg steeds meer waardering oogst bij de bevolking, hetgeen blijkt uit het groeiende aantal voorkeurstemmen.

Ook deze keer hoopt hij te mogen rekenen op uw steun, ,,om het ‘algemeen belang’ naar de toekomst toe nog beter te kunnen dienen”, zegt hij.