Wij zetten ons in voor het algemeen belang

Contact

Lijst Babijn
Bakkersstraat 59
4501 RB Oostburg
Tel. : 0117 452945
E-mail : info@lijstbabijn.nl

  Interact Network 2022

Discotheek (+ bijlage Collegebesluit 7 mei)). (15-05-2013). / Vraag Lijst Babijn aan College Sluis n.a.v. binnengekomen e-mail

Vraag n.a.v. onderstaande binnengekomen e-mail (d.d. 14-05-2013).
 
Geachte heer Babijn, 
 
Tot mijn grote verbazing kreeg ik via Facebook een bericht binnen. Op strandpaviljoen Groede had JOY@the Beach zich kunnen vestigen, maar dit kan geen doorgang vinden omdat de "gemeente vindt dat een uitgaangsvoorziening niet meer in het bestemmingsplan past". Zie de volgende link https://www.facebook.com/discotheekjoy?fref=ts 
 
In en om Cadzand is er steeds meer vraag voor uitgaansgelegenheden. Niet alleen door toeristen, maar ook de lokale jeugd mist iets. JOY@the Beach had een goede oplossing kunnen zijn, maar waarom ziet de gemeente Sluis dit niet in? Als wij als West-Zeeuws Vlaanderen willen groeien, mogen wij dit probleem zeker niet naast ons neerleggen. Het water staat niet meer tot onze lippen, maar we zijn spreekwoordelijk al lang verdronken. 
 
Ik ging al vroeg uit bij JOY en ben 4,5 jaar werknemer geweest bij het bedrijf. Mijn oud-werkgever en oud-uitbater van JOY, Ralf Flemm kent als geen ander de klappen van de zweep en heeft een hoop positieve ideeën. Het zou zonde zijn om deze goede initiatieven naast ons neer te leggen. 
 
Wellicht kunt u peilen of er draagvlak is? Onder de plaatselijke bevolking is die er wel.... 
 
Met vriendelijke groet, 
 
 
Vraag.
Kan uw College bovenstaande bevestigen en zo ja, daar een toelichting op geven?
 
 
Lijst Babijn

BIJLAGE: Collegebesluit 07-05-2013

Verzoek tot het exploiteren van een strandpaviljoen als ontmoetingsplaats / uitgaansgelegenheid voor de jeugd.

Geen medewerking te verlenen aan de exploitatie van een strandpaviljoen / uitgaansgelegenheid / discotheek op als uitgaansgelegenheid voor de jeugd.