Wij zetten ons in voor het algemeen belang

Contact

Lijst Babijn
Bakkersstraat 59
4501 RB Oostburg
Tel. : 0117 452945
E-mail : info@lijstbabijn.nl

  Interact Network 2022

Bijlage Fietspad Groede-Oostburg. (04-07-2005) Alternatieve route voorzien van fietspad.

Alternatieve route Groede-Oostburg voorzien van een fietspad.
 

Deze route loopt van Groede langs de Provinciale Weg N675 richting kruising Roofack (ter hoogte van Breskens), vervolgens langs Rijksweg N68 richting Schoondijke en daarna langs Rijksweg N58 naar Oostburg.

 

De lengte van deze route bedraagt circa 12,7 km en omvat drie oversteekplaatsen waarvan twee als risicovol kunnen worden aangemerkt. De oversteek bij het verlaten van Schoondijke en die bij binnenkomst ter hoogte van de rotonde te Oostburg. (De oversteek ter hoogte van kruising Roofack is voorzien van verkeerslichten.)

 
 

N.B. Na de voltooiing van het fietspad langs de Provinciale Weg N674 tussen Zuidzande en Oostburg ontstaat er zelfs een tweede alternatief.

Dit alternatief betekent echter nog steeds een omweg van 4,6 km t.o.v. de kortste en meest voor de hand liggende route.

Deze route loopt van Groede langs de Provinciale Weg N675 richting rotonde Potjes, vervolgens langs de Provinciale Weg N674 via Zuidzande richting Oostburg.
 

De lengte van deze route bedraagt circa 11,6 km en omvat vier maal een gevaarlijke oversteekplaats. (Ter hoogte van de rotonde Potjes twee maal, bij binnenkomst van Zuidzande en na de fietstunnel in Oostburg.)