Wij zetten ons in voor het algemeen belang

Contact

Lijst Babijn
Bakkersstraat 59
4501 RB Oostburg
Tel. : 0117 452945
E-mail : info@lijstbabijn.nl

  Interact Network 2022

Voedselbanken. (04-10-2005)

Na de Voedselbank Walcheren is de voedselbank gestart in Terneuzen. Miriam Hemelsoet is de initiatiefneemster van de Voedselbank Terneuzen. In nauwe samenwerking met de Voedselbank Walcheren, wordt dit initiatief stap voor stap opgezet. Beide Voedselbanken in Zeeland zijn nauw verbonden met de Voedselbank Nederland die al meer dan 3 jaar actief is vanuit Rotterdam. Momenteel wordt hard gewerkt aan een Federatie voor Nederlandse Voedselbanken waar ook de voedselbanken in Zeeland deel van zullen worden.

In deze beginfase worden een aantal organisatorische en administratieve werkzaamheden vanuit de Voedselbank Walcheren gecoördineerd en uitgevoerd. Dit geeft de nodige ruimte om de werkzaamheden in Terneuzen gestructureerd te laten groeien.

Voor de Voedselbank Terneuzen zoeken we naar vrijwilligers, donateurs en sponsors. U kunt zich aanmelden via de email van de Voedselbank Walcheren of telefonisch bij Miriam Hemelsoet. Als vrijwilliger kunt u het Aanmeldingsformulier Vrijwilliger downloaden en aan ons opsturen. Voor sponsoring en donaties kunt u de mogelijkheden vinden op onze site. Sponsoring en donaties worden voorlopig door de Voedselbank Walcheren verwerkt.

Indien u van mening bent, in aanmerking te komen voor de verstrekking van een wekelijks gratis voedselpakket, verzoeken wij u contact op te nemen met een van de maatschappelijke instanties, die met u een aanvraagformulier kunnen invullen.

Op deze website kunt u zelf ook een aanvraagformulier voor ondersteuning door de voedselbank downloaden, invullen en aan ons opsturen.

Contactgegevens Voedselbank Terneuzen:

Voedselbank West Zeeuws-Vlaanderen
Miriam Hemelsoet
Oude Vaart 128
4537 CC TERNEUZEN
Telefoon: 06-24959412